Forum Anasayfası Forum Anasayfası >BEYLERLY KÖYÜ DERNE?Y >DERNE?YMYZ HAKKINDA GENEL BYLGY
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Derne?in amacy ve yönetim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MURAT DOGAN Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 36
  Alıntı MURAT DOGAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Derne?in amacy ve yönetim
    Gönderim Zamanı: 12.Ocak.2009 Saat 21:00

DERNEK YÖNETICILER
Baskan :Adem ALKAPTAN
Baskan Yardimcisi :Ünal ÖNELGE
Muhasip :Mustafa DOGAN
Üye :Yüksel AKYAZI
Üye :Yakup VARICI
Üye : Cemali AYDIN

Üye : Cemal SIK
Üye : Av. Fatih VARICI
Üye : Aslan AKMAN
Üye : Remzi VARICI
Üye : Mevlüt MAYTALMAN

Dernek Adres: Kefçedede Mah. Gündo?umu Cad. Esbapçy Sk. No:18/ A ÜSKÜDAR-YST.
Dernek Tel: 0216 553 62 62

DERNEGIN KURULUSU VE AMACI
DERNEGIN ADI:
ORDU Ili KABATAS Ilçesi BEYLERLI Köyü Sosyal Kültür Yardimlasma Dernegi
DERNEGIN MERKEZI:
Üsküdar/ISTANBUL olup baska subesi yoktur. Ancak, genel kurulun uygun gördügü yerlerde temsilcilik açar.
DERNEGIN AMACI;
Dernegin amaci; Köylüler arasinda yardimlasma, okul, lojman ve ögrencilerin egitimi için kütüphaneler açma, menkul ve gayri menkul almak, lokal açmak, isletmek, isleticiye vermektir.

1)Beylerli Köyünün yol, su, okul, camii gibi yapimina, imarina ve onarimina katkida bulunmak amaciyla gerekli gördügümüz zamanlarda ilgili resmi ve özel kurum ve kuruluslari haberdar ederek bakim, onarim ve koruma islerinde yardimci olmak,

2)Bakim, onarim ve yeniden imar isleri için geliri uygun, dernegimize yardim edebilecek kisilerden gerekli yardimlarin saglanmasinda öncülük eder,

3)Istanbul’da bulunan ve gelir düzeyi yüksek olanlarla birlikle hareket ederek ve onlardan katki saglayarak köye yönelik yatirimlar yapar, maddi durumlari iyi olmayanlara, ölüm, afet, is kazasi gibi durumlarda ve dernegin imkânlari nispetinde yardima ihtiyaci olanlara yardim eder.

4)Köyü ve çevresini güzellestirmek amaciyla bu alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluslarla isbirligi yapar, kurum ve kuruluslarin bu alanda ürettigi projelere destek verir.dernekçe üretilen projelere katki talebinde bulunur.

5)Ihtiyaç sahibi ögrencilerin, giyim, egitim ve saglik ihtiyaçlarini zamaninda ve karsiliksiz saglar.

6)Üyeler arasinda isbirligi yaparak bilgi akisini saglamak, dayanisma ortami içinde ortak sorunlari çözmek,

7)Konferans, brosür, dergi yayinlayabilir, sergi ve yarismalar düzenleyebilir ve ödüller dagitilabilir.

8)Ayni amaç dogrultusunda faaliyet gösteren derneklerle veya vakif, sendika ve benzeri sivil toplum kuruluslariyla ortak bir amaci gerçeklestirmek üzere girisim ve benzeri adlarla geçici olarak PLATFORM olusturur, olusturulan platformlarda yer alir.

9)5253 Sayili yasanin 12.Maddesi geregince, saglana kari üyelerine paylastirmamak, gelir, faiz ve baska adlarla üyelerine aktarmamak, sartiyla üyelerin yiyecek, giyecek gibi zaruri ihtiyaç maddelerini ve diger mal ve hizmetlerle kisa vadeli kredi ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla sandik kurar.

10)Irk, sinif, din ve mezhep ayriligi göstermeden hiçbir siyasi parti ve sendikalara bagli olmadan bireylerin dislanmaya maruz kalmalarini önlemek adina toplumun tüm bölümlerinde ve her seviyedeki sosyal içerigi olan gelisimi saglar.

11)Is arayanlara ve is kurmak isteyenlere yardimci olmak destek vermek.

Düzenleyen MURAT DOGAN - 13.Ocak.2009 Saat 13:47
Beylerli için elele....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz